Ferestrele, usile, jaluzelele si roletele exterioare caracterizeaza fatada si definesc stilul casei dumneavoastra ca nici un alt element.

Montaj Plast va pune la dispozitie produse si variante de calitate superioara realizate conform specificatiilor dumneavoastra exacte. Solutiile noastre se potrivesc atat pentru cladiri noi, cat si pentru cladiri vechi si renovari.

Gama extinsa de profile este versatila, cu un design modern, necesita intretinere minima, utilizarea este simpla si este disponibila in diferite combinatii de materiale (tamplarie PVC sau Aluminiu), forme, suprafete, culori si accesorii optionale. Acestea va vor satisface orice cerinta estetica sau functionala. Izolarea termica excelenta va imbunatati in permanenta confortul casei dumneavoastra.

Personalul nostru calificat va poate oferi consultanta specializata la locatie si o instalare profesionista si atenta.

Montaj Plast ofera si promotii la produse de calitate superioara pentru casa dumneavoastra.

GALERIE TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU, JALUZELE, ROLETE EXTERIOARE

Ferestre si Usi Termopan

Galerie de imagini cu ferestre si usi termopan. Aceste produse de tamplarie PVC si aluminiu sunt cele mai cautate fiindca izoleaza foarte bine termic, au o durata de viata indelungata si se pot personaliza dupa preferintele clientului.

Jaluzele

Galerie de imagini cu jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele textile, storuri. Jaluzelele verticale (textile) sunt moderne, ideale atat pentru uz personal, in case particulare, cat si pentru birouri, magazine, unitati comerciale, etc.

Rolete sau rulouri exterioare

Galerie de imagini cu rolete sau rulouri exterioare, cu sau fara plase anti-insecte. Rulourile exterioare au un sistem practic, de ofera o protectie excelenta impotriva soarelui, vantului, ploii, zapezii sau a altor fenomene.

PRODUSE DE Tamplarie PVC-Aluminiu

SERVICE DE REPARATII

GALERIE DE PRODUSE PVC-ALUMINIU

CINE SUNTEM?

Reducere 20% la rolete exterioare din aluminiu

Rolete exterioare din aluminiu 25% Reducere Avantaje rolete exterioare din aluminiu: Se adapteaza oricarui tip de tamplarie, Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare), Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu...

Reducere 25% la usi si ferestre cu geam termopan

Usi si ferestre cu geam termopan pe sistem KBE si KÖMMERLING 25% reducere Ferestrele cu geam termopan si tripan, geamurile termoizolante ofera un confort suplimentar locuintei dumneavoastra. Montaj Plast va pune la dispozitie produse si variante realizate conform...

Reducere 10% la rulouri exterioare din PVC

Rulouri exterioare din PVC 10% reducere Avantaje rulouri exterioare din PVC: Au un aspect placut, Pot avea aceasi culoare ca si tamplaria PVC a ferestrelor, Stopeaza complet patrunderea luminii in incapere, Ofera securitate sporita, Ofera izolare fonica si termica...

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fax: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fix: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com