PRODUSE/ROLETE

Rolete din PVC, Rolete din Aluminiu, Rulouri Exterioare Motorizate

Roletele sau rulourile exterioare reprezina un sistem practic, ce ofera o protectie excelenta impotriva soarelui, vantului, ploii, zapezii sau a altor fenomene meteorologice.

Pe timp de vara razele solare patrund in camera, incalzind aerul, dar acest efect nedorit poate fi redus cu ajutorul rulourilor exterioare. Spre deosebire de jaluzelele interioare sau storurile interioare din textil, cele exterioare reflecta razele solare prevenind incalzirea camerei. De asemenea, sunt ideale pentru a crea intuneric intr-o incapere. Sunt perfecte pentru diminetile tarzii de weekend sau cand lumina naturala de afara este prea puternica.

Rulourile pot fi adaptate usor la aspectul locuintei, avand posibilitatea de a se monta deasupra ferestrelor, pe ferestre sau pe zid. Posibilitatile de actionare sunt multiple de la simpla actionare cu panglica sau snur, pana la variante motorizate cu telecomanda sau buton.

Ferestrele, usile, jaluzelele si roletele exterioare caracterizeaza fatada si definesc stilul casei dumneavoastra ca nici un alt element.

Montaj Plast va pune la dispozitie o oferta de produse si variante realizate conform specificatiilor dumneavoastra exacte. Solutiile noastre se potrivesc atat pentru cladiri noi, cat si pentru cladiri vechi si renovari.

Personalul nostru calificat va poate oferi consultanta specializata la locatie. Garantam o instalare profesionista si atenta. Echipa Montaj Plast va sta la dispozitie si cu servicii de reparatii.

Descoperiti si promotiile actuale Montaj Plast in sectiunea Promotii.

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta si online prin intermediul formularului de mai jos.

PRODUSE DE Tamplarie PVC-Aluminiu

SERVICE DE REPARATII

GALERIE DE PRODUSE PVC-ALUMINIU

CINE SUNTEM?

Reducere 20% la rolete exterioare din aluminiu

Rolete exterioare din aluminiu 25% Reducere Avantaje rolete exterioare din aluminiu: Se adapteaza oricarui tip de tamplarie, Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare), Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu...

Reducere 25% la usi si ferestre cu geam termopan

Usi si ferestre cu geam termopan pe sistem KBE si KÖMMERLING 25% reducere Ferestrele cu geam termopan si tripan, geamurile termoizolante ofera un confort suplimentar locuintei dumneavoastra. Montaj Plast va pune la dispozitie produse si variante realizate conform...

Reducere 10% la rulouri exterioare din PVC

Rulouri exterioare din PVC 10% reducere Avantaje rulouri exterioare din PVC: Au un aspect placut, Pot avea aceasi culoare ca si tamplaria PVC a ferestrelor, Stopeaza complet patrunderea luminii in incapere, Ofera securitate sporita, Ofera izolare fonica si termica...

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fax: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fix: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com