Galerie de imagini cu ferestre si usi termopan. Aceste produse de tamplarie PVC si aluminiu sunt cele mai cautate. Acestea izoleaza foarte bine termic, au o durata de viata indelungata si se pot personaliza dupa preferintele clientului.

Descoperiti oferta de ferestre si usi termopan de calitate superioara Montaj Plast in sectiunea Produse, precum si promotiile actuale.

Montaj Plast va pune la dispozitie produse si variante realizate conform specificatiilor dumneavoastra. Gama extinsa de profile este disponibila in diferite combinatii de materiale, forme, suprafete, culori si accesorii optionale. Acestea vor satisface orice cerinta estetica sau functionala. Izolarea termica excelenta va imbunatati in permanenta confortul casei dumneavoastra.

Ferestrele si usile sunt parte integranta din spatiul in care traim zi de zi, contribuind decisiv la caracterul si siguranta acestuia. Inainte de a opta pentru un anumit sistem, este bine sa va informati si sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta pentru o imbunatatire permanenta a confortului dumneavoastra. Montaj Plast ofera tipuri de ferestre ce se adapteaza si caselor pasive. Sistemele KBE si KÖMMERLING ca si toate celelalte sisteme Profine, sunt complet reciclabile datorita formulei ecologice bazate pe Calciu-Zinc. Acestea detin certificarea GreenLine.

Personalul nostru calificat va poate oferi consultanta specializata la locatie si o instalare profesionista si atenta.

De ce sa alegeti serviciile si produsele Montaj Plast?

Oferta de pret gratuita, pe loc, profesionalism, gama larga de produse cu posibilitate de personalizare dupa cerinte, materiale de cea mai inalta calitate, promptitudine, corectitudine, rapiditate, servicii de intretinere anuala, data montajului stabilita de comun acord, garantie extinsa la produse si montaj.

PRODUSE DE Tamplarie PVC-Aluminiu

SERVICE DE REPARATII

GALERIE DE PRODUSE PVC-ALUMINIU

CINE SUNTEM?

Reducere 20% la rolete exterioare din aluminiu

Rolete exterioare din aluminiu 25% Reducere Avantaje rolete exterioare din aluminiu: Se adapteaza oricarui tip de tamplarie, Se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare), Au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu...

Reducere 25% la usi si ferestre cu geam termopan

Usi si ferestre cu geam termopan pe sistem KBE si KÖMMERLING 25% reducere Ferestrele cu geam termopan si tripan, geamurile termoizolante ofera un confort suplimentar locuintei dumneavoastra. Montaj Plast va pune la dispozitie produse si variante realizate conform...

Reducere 10% la rulouri exterioare din PVC

Rulouri exterioare din PVC 10% reducere Avantaje rulouri exterioare din PVC: Au un aspect placut, Pot avea aceasi culoare ca si tamplaria PVC a ferestrelor, Stopeaza complet patrunderea luminii in incapere, Ofera securitate sporita, Ofera izolare fonica si termica...

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fax: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com

Oradea, Str. Sf. Apostol Andrei, Nr.46 / Telefon : 0744 58 68 53 / Fix: 0359 17 41 51 / E-mail: montajplast@gmail.com